Pages

26 oktober 2012

Kippensoep

Deze soep maak ik zelf meestal gelijk in een grote hoeveelheid. Gewoon omdat we het erg lekker vinden.
En omdat het altijd handig is, om er wat van in de vriezer te hebben liggen. Lekker voor even snel tussendoor of voor als je een verkoudheid aan voelt komen.



Wat heb je nodig:


  • 2 Kippenbouten
  • 1 Kruidenbuiltje  - voor kippensoep
  • Vermicelli
  • 2 liter Water
  • 0,5 zakje Soepgroente
  • 4 blokjes Kippenbouillon  - 2 per liter.


Zo maak je het klaar:

  1. Zet de gewassen kippenbouten met koud water en het kruidenbuiltje op.
  2. Als dit kookt ongeveer 2 uur zachtjes laten koken.
  3. Haal de kippenbouten eruit en laat ze afkoelen.
  4. Voeg de bouillonblokjes en de soepgroenten toe en laat dit 10 minuten koken.
  5. Vermicelli erbij en nog 10 minuten koken.
  6. Het kippenvlees van het bot afhalen en kleinsnijden en terug in de soep doen.



Eet smakelijk!!!

Klik hier om het recept uit te printen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten